ICOM'yeni deniz telsizleri ve navigasyon ürünleri Telsan Telsiz A. Ş . Güvencesi ile dünya ile ayn ı anda Türkiye'de tüm denizcilerin hizmetine sunulmaktadır. ICOM yeni çıkan ürünleri ile birlikte her büyüklükteki deniz araçlar ı na hizmet verebilmektedir. ICOM'un tart ışılmaz kalitesinin yanıda tüm bu ürünler çok uygun fiyatlarla denizcilerin beğenisine sunulmuştur.
MF-HF radio
IC-M801GMDSS
IC-M801GMDSS A sınıfı DSC kullanımı için geliştirilmiştir. Opsiyonel AT-141 otomatik anten ayarlayıcısı ile Ticari Solas Gemi Kurallarının A2 deniz bölgeleri için olanlarını komple GMDSS MF/HF haberleşme sistemi olarak tamamen karşılamaktadır.
IC-M801GMDSS ayrıca Avrupa ticaret gemileri gereği olan MED 96/98/EC “Wheel mark” gereksinimlerini de karşılamaktadır. Ürün hakkında daha detaylı bilgi için burayı tıklayın.
Monochrome radar system
MR-570R
MR570R, 60cm (2ft) radom tarayıcı ve güçlü 4kW çıkışlı magnetronu sayesinde 36 NM'ye kadar taramam menzili sağlar. Tarayıcı anteni, hızlı hareket eden deniz araçları için hızlı ve verimli ekran yenilemesi sağlamak amacı ile dakikada 48 tura kadar dönüş yapmaktadır. Yüksek kontrastlı 5.7" lik ekranı sayesinde kullanım alanı kısıtlı gezinti tekneleri, balıkçı tekneleri veya hız tekneleri yer tasarrufu sağlamaktadır. Ön konsola veya tavana kolayca monte edilebilmektedir. QVGA (320×240 pixels) ekran üzerine radar yansımaları 4 renk tonunda gösterilmektedir. Uzun yıllar hizmet verecek şakilde AES malzemesinden imal edilen radome kapağı, en zor iklim şartlarına dayanacak yapıdadır. Sistemde kullanılan kablolar, kolay ve esnek montaj imkanı sağlamaktadır. Tüm bu özellikler çok uygun bir fiyatla tüm denizcilerin beğenisine sunulmaktadır. Ürün hakkında daha detaylı bilgi için burayı tıklayın. |